Over Flindus

Wat de vlinder vertelt...

Als je de naam Flindus uitspreekt, doet het denken aan ‘vlinders’. Het bijzondere aan een vlinder is, dat het eerst een rups is geweest. De rups nestelt zich in een cocon en daar vindt een indrukwekkend en kwetsbaar veranderingsproces plaats. De rups verandert daar van gedaante in een prachtige kleurrijke vlinder!

Van betekenis

Het is een prachtige metafoor voor het coachingsproces. Het proces ‘van gedaante veranderen’ (metamorfose in het Grieks) komt ook terug in het NT. Over hoe een christen ‘van gedaante verandert’ en op het beeld van Christus gaat lijken (2 Kor. 3:18). Door de zonde is er gebrokenheid in de wereld gekomen. We geloven dat het diepste herstel gelegen is in deze metamorfose.

Coach & trainer

Mijn naam is Gerwin de Bruijne, coach en trainer bij Flindus. Na een jarenlang opleidingstraject in o.a. Transactionele Analyse en specialisatie in Embodied Coaching en Therapie zet ik mij graag in voor jouw welzijn en welbevinden. Ook train ik graag jouw leidinggevende softskills, zodat jij met meer inzicht en ontspanning je rol kunt innemen. Dát ga je merken.

Gezin & vrije tijd

Ik ben getrouwd met Henrieke en we genieten samen van onze vier kinderen. In mijn vrije tijd heb ik mij door ambtelijk werk en door studie verdiept in pastorale thema’s. Dit ligt na aan mijn hart. Bij Pastorale Counseling maak ik gebruik van deze kennis en ervaring. Heb jij raad nodig? Je bent welkom.

Over Flindus
Over Flindus
Gerwin de Bruijne

“Ik geniet als mensen daadwerkelijk tot inzicht en verandering komen.”