FAQ

Veel gestelde vragen

Hieronder staat een aantal veelgestelde vragen en antwoorden. Mocht jouw vraag er niet bij staan, maak dan graag gebruik van het contactformulier.

 • Wat betekent 'embodied'?

  ‘Embodied’ betekent letterlijk ‘belichaamd’. Lichaam en psyche zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het lichaam bevat een schat aan informatie om psychosociale vragen op te lossen. Goed gebruik van deze informatie leidt tot enorme toename in effectiviteit in coaching en leiderschap (training).

  Door deze specialisatie kan Flindus op een dieper niveau werken dan veel andere coaches of hulpverleners. Mensen die met hun verstand (cognitief) wel weten wat ze moeten doen, maar waarbij het in de praktijk niet lukt om het anders te doen, zijn welkom om met ‘embodied’ coaching aan de slag te gaan.

   

 • Hoeveel sessies zijn er nodig?

  Dat hangt af van de hulpvraag. Regelmatig is de vraag aan het begin nog niet duidelijk en ervaar je vooral de minder prettige gevolgen van een bepaalde situatie. Tijdens een eerste gesprek gaan we samen onderzoeken wat de vraag is. Aan de hand daarvan spreken we bijvoorbeeld 5 of 10 sessies af. Gedurende de sessies evalueren we of we op de goede weg zitten en of we verder gaan of niet. Het leerproces van de cliënt staat daarin centraal.

 • Hoe lang duurt een sessie?

  Een gesprek duurt anderhalf uur. In geval van twee (of meer) mensen duurt het twee uur. In overleg kunnen we de tijdsduur aanpassen.

 • Hoe wordt er om gegaan met de informatie die ik deel?

  De inhoud van de gesprekken is vertrouwelijk en deze informatie wordt uitsluitend gedeeld met toestemming van de cliënt.

 • Wat zijn de tarieven per uur?

  Particulier €100,- (incl. btw) | Zakelijk €145,- (excl. btw).

  Jouw financiële situatie hoeft geen belemmering te zijn om toch hulp te krijgen. Geef dat gerust aan in het kennismakingsgesprek, dan overleggen we hoe we er samen uit kunnen komen.

  Afspraken die binnen 48 uur worden afgezegd, worden alsnog in rekening gebracht. Het is op zo’n korte termijn vaak niet mogelijk om dat tijdvak op het laatste moment nog in te vullen met een andere cliënt.

   

 • Helpen jullie iedereen?

  In principe is iedereen welkom, ongeacht wie je bent of waar je mee loopt.

 • Betaalt mijn zorgverzekering ook mee?

  Dit is niet het geval. Een zorgverzekeraar kan restricties opleggen en daarmee de vrijheid van handelen beperken. Flindus wil vanuit identiteit vrijgevestigd blijven.

 • Algmene voorwaarden & Privacyreglement

  Klik hier voor Algemene voorwaarden

  Klik hier voor Privacyreglement